landrat

basa JawaBesut

landrat Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n)ꦢꦿ (dra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pangadilan sing mriksa prakara sing rada gêdhe;







Kata kunci/keywords: arti landrat, makna landrat, definisi landrat, tegese landrat, tegesipun landrat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.