basa JawaBesut

laci Aksara Jawa: (la)ꦕꦶ (ci)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) slorokan ing meja;







Kata kunci/keywords: arti laci, makna laci, definisi laci, tegese laci, tegesipun laci

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.