lêmari

basa JawaBesut

lêmari Aksara Jawa: () (ma)ꦫꦶ (ri)
Lingga:

  1. Cithakan:Prt
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lêmari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lêmantun

krama
Krama lêmari
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kothakan mawa lawangan sarta rak-rakan dianggo wêwadhah.







Kata kunci/keywords: arti lêmari, makna lêmari, definisi lêmari, tegese lêmari, tegesipun lêmari

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.