lêgundêr

basa JawaBesut

lêgundêr Aksara Jawa: ()ꦒꦸ (gu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) prajurit jêjaranan.







Kata kunci/keywords: arti lêgundêr, makna lêgundêr, definisi lêgundêr, tegese lêgundêr, tegesipun lêgundêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.