lèjègan

basa JawaBesut

lèjègan Aksara Jawa: ꦭꦺ ()ꦗꦺ () (ga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (lèjèg)

  1. ks palanyahan;;
Kacocogna karo lijig.







Kata kunci/keywords: arti lèjègan, makna lèjègan, definisi lèjègan, tegese lèjègan, tegesipun lèjègan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.