kwitansi

basa JawaBesut

kwitansi Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦮꦶ (wi) (ta)ꦤ꧀ (n)ꦱꦶ (si)
Lingga:

  1. (Wl) pc layang pratandha wis tampa dhuwit.








Kata kunci/keywords: arti kwitansi, makna kwitansi, definisi kwitansi, tegese kwitansi, tegesipun kwitansi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.