kwalitèt

basa JawaBesut

kwalitèt Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (wa)ꦭꦶ (li)ꦠꦺ ()ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Wl) pc kaanan dhasaring barang lsp.








Kata kunci/keywords: arti kwalitèt, makna kwalitèt, definisi kwalitèt, tegese kwalitèt, tegesipun kwalitèt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.