kurban

basa JawaBesut

kurban (Ar) krama/ngoko

  1. apa-apa kang diunjukake marang Allah minangka tandhaning sungkêm lan angakoni kuwasaning Allah;
  2. ent bêbantên;







Kata kunci/keywords: arti kurban, makna kurban, definisi kurban, tegese kurban, tegesipun kurban

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.