kumisi

basa JawaBesut

kumisi (Wl) krama/ngoko

  1. panitipriksa, nitipriksa, kang pinatah nitipriksa;
  2. (jual kumisi) pc: ngêdolake barang daganganing liyan;
  3. pc ujuran ênggone ngêdolake baranging liyan;







Kata kunci/keywords: arti kumisi, makna kumisi, definisi kumisi, tegese kumisi, tegesipun kumisi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.