kumbala

basa JawaBesut

kumbala

  1. (Kw) saèm. jêbêng awangun kêkêmbangan dianggo rêrênggan;
  2. ki ak jenggot, brêngos.







Kata kunci/keywords: arti kumbala, makna kumbala, definisi kumbala, tegese kumbala, tegesipun kumbala

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.