kumat

basa JawaBesut

kumat Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (ma)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. angot lara manèh (ent angot nglakoni ala).








Kata kunci/keywords: arti kumat, makna kumat, definisi kumat, tegese kumat, tegesipun kumat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.