kumêndham

basa JawaBesut

kumêndham Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩꦼ ()ꦤ꧀ (n) (dha)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) panggêdhening bètèng (saradhadhu).








Kata kunci/keywords: arti kumêndham, makna kumêndham, definisi kumêndham, tegese kumêndham, tegesipun kumêndham

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.