kristal

basa JawaBesut

kristal Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s) (ta)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) barang kang kênthêl maujud kaya bêling.








Kata kunci/keywords: arti kristal, makna kristal, definisi kristal, tegese kristal, tegesipun kristal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.