kringêtên

basa JawaBesut

kringêtên Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦶ (ri)ꦔꦼ (ngê)ꦠꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (kringêt)
krama/ngoko

  1. riwènên ki mêtu kringête.








Kata kunci/keywords: arti kringêtên, makna kringêtên, definisi kringêtên, tegese kringêtên, tegesipun kringêtên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.