kringêt

basa JawaBesut

kringêt Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦶ (ri)ꦔꦼ (ngê)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. riwe ki banyu mêtu saka ing kulit (ing awak);








Kata kunci/keywords: arti kringêt, makna kringêt, definisi kringêt, tegese kringêt, tegesipun kringêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.