basa JawaBesut

kran Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pancuran ing bumbungan banyu lsp.








Kata kunci/keywords: arti kran, makna kran, definisi kran, tegese kran, tegesipun kran

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.