kramas

basa JawaBesut

kramas Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra) (ma)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. jamas ki rêrêsik rambut sarana disiram ing landha lsp;








Kata kunci/keywords: arti kramas, makna kramas, definisi kramas, tegese kramas, tegesipun kramas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.