korèspondhèn

basa JawaBesut

korèspondhèn Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦫꦺ ()ꦱ꧀ (s)ꦥꦺꦴ (po)ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhè)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) juru ngabarake ing layang kabar.








Kata kunci/keywords: arti korèspondhèn, makna korèspondhèn, definisi korèspondhèn, tegese korèspondhèn, tegesipun korèspondhèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.