kopral

basa JawaBesut

kopral Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥ꧀ (p) (ra)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning pangkating saradhadhu.








Kata kunci/keywords: arti kopral, makna kopral, definisi kopral, tegese kopral, tegesipun kopral

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.