konyoh

basa JawaBesut

konyoh Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦚꦺꦴ (nyo) (h)
Lingga:

  1. ki borèh.








Kata kunci/keywords: arti konyoh, makna konyoh, definisi konyoh, tegese konyoh, tegesipun konyoh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.