basa JawaBesut

kono

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kono
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. panuduh panggonan kang rada adoh prênahe;
  2. (utawa konone) pc kowe;
  3. (utawa konone) pc dhèwèke;








Kata kunci/keywords: arti kono, makna kono, definisi kono, tegese kono, tegesipun kono
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.