konjuk

basa JawaBesut

konjuk Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)ꦗꦸ (ju)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. ki katur.








Kata kunci/keywords: arti konjuk, makna konjuk, definisi konjuk, tegese konjuk, tegesipun konjuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.