kongkirèn

basa JawaBesut

kongkirèn Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ng)ꦏꦶ (ki)ꦫꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Wl) pc jor-joran (rêbut murah lsp).








Kata kunci/keywords: arti kongkirèn, makna kongkirèn, definisi kongkirèn, tegese kongkirèn, tegesipun kongkirèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.