komprès

basa JawaBesut

komprès Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺ ()ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) ès dibuntêl ing kacu lsp. dianggo nyêp-nyêp êndhas lsp;








Kata kunci/keywords: arti komprès, makna komprès, definisi komprès, tegese komprès, tegesipun komprès

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.