komis

basa JawaBesut

komis Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩꦶ (mi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) saèm. juru-tulis.








Kata kunci/keywords: arti komis, makna komis, definisi komis, tegese komis, tegesipun komis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.