kodhok

basa JawaBesut

kodhok Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦝꦺꦴ (dho)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning bancèt, kongkang lsp;








Kata kunci/keywords: arti kodhok, makna kodhok, definisi kodhok, tegese kodhok, tegesipun kodhok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.