klangênan

basa JawaBesut

klangênan ênggki

  1. kasênêngan;
  2. sêlir.







Kata kunci/keywords: arti klangênan, makna klangênan, definisi klangênan, tegese klangênan, tegesipun klangênan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.