kithik

basa JawaBesut

kithik Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦛꦶ (thi)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg ki tuma.








Kata kunci/keywords: arti kithik, makna kithik, definisi kithik, tegese kithik, tegesipun kithik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.