basa JawaBesut

kipu
Lingga:krama/ngoko

  1. adus lêmah mbludhuk ana ing lêgokan lsp. (tmr. pitik, manuk);
  2. pc krasan (jênak) bangêt.







Kata kunci/keywords: arti kipu, makna kipu, definisi kipu, tegese kipu, tegesipun kipu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.