katur

basa JawaBesut

katur krama/ngoko

konjuk ki

  1. diaturake (dikandhakake, diwènèhake) marang;
  2. marang (tmr. ing layang)
Kacocogna karo
  • atur.







Kata kunci/keywords: arti katur, makna katur, definisi katur, tegese katur, tegesipun katur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.