kathok

basa JawaBesut

kathok krama/ngoko

  1. ak blebekan êmas (slaka lsp) dianggo tutup pawadonan;
  2. (lancingan ki) panganggo minangka tutuping awak kang ngisor lan sikil;







Kata kunci/keywords: arti kathok, makna kathok, definisi kathok, tegese kathok, tegesipun kathok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.