kasèrnê

basa JawaBesut

kasèrnê Aksara Jawa: (ka)ꦱꦺ () (r)ꦤꦼ ()
Lingga:

  1. (Wl) êngg pc bètèng, tangsi.








Kata kunci/keywords: arti kasèrnê, makna kasèrnê, definisi kasèrnê, tegese kasèrnê, tegesipun kasèrnê

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.