karêp

basa JawaBesut

karêp

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko karêp
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

karsa ki

  1. dipengini;
  2. maksud (ing têmbung lsp);
  3. ak kalawan sênêng ênggone nindakake;







Kata kunci/keywords: arti karêp, makna karêp, definisi karêp, tegese karêp, tegesipun karêp

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.