kantor

basa JawaBesut

kantor
Lingga:(Wl) krama/ngoko

  1. omah (papan) dianggo ngurus babagan tulis-tulisan, pajêg lsp;
  2. meja panulisan nganggo slorokan;







Kata kunci/keywords: arti kantor, makna kantor, definisi kantor, tegese kantor, tegesipun kantor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.