kantin

basa JawaBesut

kantin Aksara Jawa: (ka)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kamar kasukan utawa minuman lsp (ing bètèng).








Kata kunci/keywords: arti kantin, makna kantin, definisi kantin, tegese kantin, tegesipun kantin

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.