kang diomahi

basa JawaBesut

kang diomahi Aksara Jawa: (ka) (ng) (_)ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o) (ma)ꦲꦶ (hi)
Lingga: (omah)

  1. (ingkang dipun-griyani
krama
Krama kang diomahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kang didalêmi ki) omahe ing;







Kata kunci/keywords: arti kang diomahi, makna kang diomahi, definisi kang diomahi, tegese kang diomahi, tegesipun kang diomahi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.