kandhutan

basa JawaBesut

kandhutan
Lingga: (kandhut)

  1. digawa (disimpêni) sarana dilêbokake ing sabuk (ing wêtêng);
  2. ent rasa prihatin lsp. kang dikandhut;
  3. wêtêngan.







Kata kunci/keywords: arti kandhutan, makna kandhutan, definisi kandhutan, tegese kandhutan, tegesipun kandhutan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.