kampiyun

basa JawaBesut

kampiyun (Wl) krama/ngoko

  1. kang pinunjul dhewe (ing babagan olah raga, lsp);
  2. pc kang bêcik dhewe, pinunjul.







Kata kunci/keywords: arti kampiyun, makna kampiyun, definisi kampiyun, tegese kampiyun, tegesipun kampiyun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.