basa JawaBesut

kalo Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺꦴ (lo)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning irig dianggo saringan santên lsp.


  Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti kalo, makna kalo, definisi kalo, tegese kalo, tegesipun kalo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.