kalilan

basa JawaBesut

kalilan Aksara Jawa: (ka)ꦭꦶ (li) (la)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (lila)

  1. ki olèh, kêna, diidini;;
Kacocogna karo lilah.







Kata kunci/keywords: arti kalilan, makna kalilan, definisi kalilan, tegese kalilan, tegesipun kalilan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.