kalangênan

basa JawaBesut

kalangênan
Lingga: (langên)
ki

  1. apa-apa sing disênêngi;
  2. sêlir.







Kata kunci/keywords: arti kalangênan, makna kalangênan, definisi kalangênan, tegese kalangênan, tegesipun kalangênan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.