kakung-putri

basa JawaBesut

kakung-putri Aksara Jawa: (ka)ꦏꦸ (ku) (ng)ꦥꦸ (pu)ꦠ꧀ (t)ꦫꦶ (ri)
Lingga:

  1. ki lanang wadon.








Kata kunci/keywords: arti kakung-putri, makna kakung-putri, definisi kakung-putri, tegese kakung-putri, tegesipun kakung-putri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.