kakung

basa JawaBesut

kakung ki

  1. lanang;
  2. bojo.







Kata kunci/keywords: arti kakung, makna kakung, definisi kakung, tegese kakung, tegesipun kakung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.