kakrokake

basa JawaBesut

kakrokake Aksara Jawa: (ka)ꦏ꧀ (k)ꦫꦺꦴ (ro) (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga:

  1. pc ks têmbung pamisuh.








Kata kunci/keywords: arti kakrokake, makna kakrokake, definisi kakrokake, tegese kakrokake, tegesipun kakrokake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.