basa JawaBesut

kain êngg pc

  1. jarit;
  2. sêmbagi, cita.







Kata kunci/keywords: arti kain, makna kain, definisi kain, tegese kain, tegesipun kain

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.