kagêm

basa JawaBesut

kagêm

  1. (Kw) digêgêm, dicêkêl;
  2. ki dianggo.







Kata kunci/keywords: arti kagêm, makna kagêm, definisi kagêm, tegese kagêm, tegesipun kagêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.