kêturon

basa JawaBesut

kêturon Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦠꦸ (tu)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤ꧀ (n)

  1. turu ora disêngaja;







Kata kunci/keywords: arti kêturon, makna kêturon, definisi kêturon, tegese kêturon, tegesipun kêturon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.