kêtingsal

basa JawaBesut

kêtingsal krama/ngoko

  1. ak kêsingsal.
  2. ks batur.







Kata kunci/keywords: arti kêtingsal, makna kêtingsal, definisi kêtingsal, tegese kêtingsal, tegesipun kêtingsal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.