kêspur

basa JawaBesut

kêspur Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦱ꧀ (s)ꦥꦸ (pu) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) wêsi cringih-cringih ing tungkakaning sêpatu dianggo nggêbrag jaran;








Kata kunci/keywords: arti kêspur, makna kêspur, definisi kêspur, tegese kêspur, tegesipun kêspur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.