kêsandhung

basa JawaBesut

kêsandhung krama/ngoko

  1. sikile nanggor watu lsp;
  2. ent kêna ing alangan, nandhang karibêdan
Kacocogna karo
  • sandhung.







Kata kunci/keywords: arti kêsandhung, makna kêsandhung, definisi kêsandhung, tegese kêsandhung, tegesipun kêsandhung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.